Wie bezorgt mijn bestelling?
De bezorging van uw online bestelling wordt altijd door PostNL verzorgd. 

Wordt een bestelling van meerdere artikelen in één keer bezorgd?
Wanneer u iets bestelt, wordt de bestelling standaard in één keer verzonden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt wanneer de bestelling bezorgd wordt. 

Indien een bepaald product een langere levertijd heeft dan verwacht, dan is het mogelijk om het in gedeeltes te laten bezorgen. Neem in dit geval contact met mij op.

Kan ik een bestelling buiten Nederland laten bezorgen?
Het is mogelijk om een bestelling buiten Nederland te laten bezorgen. Bezorging geschiedt in dit geval via de buitenlandservice van PostNL. Informeer via 06-48377471 of info@drinkchardonnay.com naar de mogelijkheden en kosten.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wij proberen uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u te bezorgen met PostNL (behalve op zon- en maandagen). Dit is wel afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 10 werkdagen geleverd.

Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb die nog niet ontvangen.
Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Is uw bestelling na 7 werkdagen nog niet aangekomen? Neem dan contact op via  info@drinkchardonnay.com. Ik help u graag verder.

Ik heb niet alle artikelen uit mijn bestelling ontvangen.
Indien u niet alle producten hebt ontvangen, zonder dat wij u hier van te voren over hebben geïnformeerd, neem dan contact op met  info@drinkchardonnay.comIk help u graag verder.

Welke geschenkverpakkingen zijn er mogelijk?
Wij bieden hele mooie houten kisten aan, kijk
hier voor de opties.

Verzenden jullie ook buiten Nederland en België?
In overleg kunnen we overal leveren, neem hiervoor eerst contact op via
 info@drinkchardonnay.com voor de mogelijkheden.

Kan ik mijn betselling retourneren?
Ja dat kan, hiervoor gelden de volgende regels:

De koper heeft het recht de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen met opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. Indien de koper na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan drinkchardonnay.com heeft teruggezonden, is de koop een feit. De koper is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 werkdagen na aflevering schriftelijk melding te maken bij drinkchardonnay.com. De koper dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. 

Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele en ongeopende verpakking en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de koper zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van deze regel. Voedingsmiddelen kunnen niet worden geretourneerd. Geopende flessen worden niet teruggenomen. Wijnen met kurk vallen onder het risico van de koper. De afnemer dient zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Alvornes te retourneren graag eerst uw retour aanmelden via
 info@drinkchardonnay.com. Het retouradres is Willem III straat 70
2291 TN Wateringen.


Drinkchardonnay.com behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren, wanneer er een duidelijk aanwijsbaar vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt dan wel de verpakking al is geopend, of door de schuld van de afnemer (anders dan die van drinkchardonnay.com) is beschadigd. 

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van drinkchardonnay.com schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de afnemer te wijten is of anderszins voor risico van de afnemer komt, zal 
drinkchardonnay.com de afnemer hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen. Drinkchardonnay behoudt zich het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de afnemer terug te betalen bedrag in te houden. 

Met inachtneming van hetgeen is bepaald in bovenstaande bepalingen draagt drinkchardonnay.com er zorg voor dat binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald.

© 2020 - 2022 DrinkChardonnay.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.