Wijn besteld?​
U ontvangt van ons een track & trace nummer zodat u de bestelling online kunt volgen. De bestelling wordt geleverd middels Flespakket via PostNL.

Wie bezorgt mijn bestelling?
De bezorging van uw online bestelling wordt altijd door PostNL verzorgd.

Wordt een bestelling van meerdere artikelen in één keer bezorgd?
Wanneer u iets bestelt, wordt de bestelling standaard in één keer verzonden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt wanneer de bestelling bezorgd wordt. 

Indien een bepaald product een langere levertijd heeft dan verwacht, dan is het mogelijk om het in gedeeltes te laten bezorgen. Neem in dit geval contact met mij op.

Kan ik een bestelling buiten Nederland laten bezorgen?
Het is mogelijk om een bestelling buiten Nederland te laten bezorgen. Bezorging geschiedt in dit geval via de buitenlandservice van PostNL. Informeer via 06-48377471 of  info@drinkchardonnay.com naar de mogelijkheden en kosten.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wij proberen uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u te bezorgen met PostNL (behalve op zon- en maandagen). Dit is wel afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 10 werkdagen geleverd.

Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb die nog niet ontvangen.
Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Is uw bestelling na 7 werkdagen nog niet aangekomen? Neem dan contact op via  info@drinkchardonnay.com. Ik help u graag verder.

Ik heb niet alle artikelen uit mijn bestelling ontvangen.
Indien u niet alle producten hebt ontvangen, zonder dat wij u hier van te voren over hebben geïnformeerd, neem dan contact op met  info@drinkchardonnay.com. Ik help u graag verder.

 

© 2020 - 2022 DrinkChardonnay.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.