Chardonnay… De koningin der druiven

Vond ik een mooie spreuk van één van mijn klanten tijdens de opstart van deze website. Klein beginnen, jezelf niet gek laten maken door al het moois wat er is. Ik kan u stiekem vertellen dat er eigenlijk wel een jongensdroom werkelijkheid wordt. Een website waar je met een gerust hart een paar uur kan lezen en kijken, je het gevoel krijgt dat je in een proefruimte bent om al het lekkers in je op te nemen.

Chardonnay kent zoveel verschillende kanten, van fris tot vol, van stevig en robuust tot sexy en elegant. Van stil en droog tot aan bruisend en zwoel! Het leuke is, het is er allemaal. Ik wilde vooral geen website die zich druk maakt om wat anderen doen, ik volg mijn hart. Iets wat ik al jaren doe en ja natuurlijk volg ik ook de stem van mijn vrouw. Niet alleen als het om de financiën gaat maar ook haar oordeel is belangrijk. Zij is een belangrijke graadmeter qua smaak.

Verder blijft het zoeken naar bijzondere wijnen een van mijn grootste passies. Topwijnen zoals Corton Charlemagne van Bonneau de Matray, Meursaults van Domaine Comtes de Lafon maar ook één van de beste Italiaanse chardonnay’s, de Cervaro della Sala van Antinori en bijvoorbeeld het Belgische Clos d’ Opleeuw. Het is er allemaal, soms op aanvraag, soms heel beperkt. Verrassingen uit Canada, Nieuw Zeeland, Israël, oude rotten en jonge sterren zoals Pierre Girardin met zijn 21 jaar. En dan hebben we het hier nog alleen maar over de stille wijnen, we moeten natuurlijk niet vergeten om de bruisende wijnen te benoemen, zoals Chloe uit Vosne Romanee, het Engelse Nyetimber, met wel een Nederlands tintje. Of de prachtige champagnes van onder andere Frerejean Frères, Billecart Salmon, Lallier en de fenomenale La Croisette van Leclerc Briant.

Kortom, je kunt een prachtige wereldreis maken met alleen maar één en dezelfde druif. Wees welkom en geniet!

Salute!

Drinkchardonnay.com is onderdeel van Your Weekly Wine Wink en is ingeschreven bij de KvK onder het nummer 61682748.

© 2020 - 2022 DrinkChardonnay.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.